Pro Bono Karrier Coaching

Jelentkezz a CoachLab ingyenes Karrier Coaching lehetőségre!

Pro Bono Karrier Coaching

Eddig nem sikerült elérned Célodat?
Próbáld máshogy!
Mi is Segítünk!

CoachLab Karrier Coaching

Karrier Coaching
CoachLab Karrier Coaching
pro bono karrier coaching
ingyen karrier coaching
ingyesnes karrier coaching
Karrier Coaching
Pro Bono karrier coaching
ingyenes karrier coaching
CoachLab
coachlab
coachlab karrier coaching
CoachLab karrier coaching
Karrier Coaching
CoachLab Karrier Coaching
pro bono karrier coaching
ingyen karrier coaching
ingyesnes karrier coaching

Hozzásegítünk, hogy megtaláld a


BENNED
REJLŐ LEHETŐSÉGET!

Ingyenes Karrier Coaching

  

Információk:

Ha Sales Coaching érdekel inkább, itt tudsz jelentkezni, csak írd meg a célodat üzenetben.

Sales Coaching – CoachLab.huAz ingyenes Karrier Coaching, ProBono Coaching, 2 alkalmat és alkalmanként 30 perc online egyéni díjtalan coaching alkalmat foglal magában.

Az ingyen karrier coachingra limitált számú jelentkezést tudunk elfogadni!A probono karrier hónap vagy ingyenes karrier nap keretében minden hónapban – a rendelkezésre álló lehetőségek és erőforrások függvényében, valamint a karriercoachok elérhetőségétől függően – igyekszünk ingyenes online coaching alkalmakat biztosítani.


Igyekszünk esélyt adni annak is, aki most nem fér bele a keretbe, akinek most nem sikerült jelentkeznie.
Számukra megpróbálunk lehetőséget adni a következő ingyen Coaching alkalomra.


A Coaching nem tanácsadás!

A Coaching Támogatás, hogy felfedezd a saját magadban rejlő potenciált!

Ez az idő remélhetőleg alkalmas lesz arra,
hogy segítségünkkel a Coachee, azaz te megtaláld az utadat és elindulj rajta!

Dolgoznod, megdolgoznod neked kell érte és elsősorban a te sikered lesz amit elérsz!

Ha bizonytalan vagy, tudj meg többet a Coachingról:

További ingyenes coaching lehetőségeink:

Ingyenes, Pro Bono Sales Coaching.


Mit érdemes tudni a karrier coachingról?

A karrier coaching egy olyan folyamat, amely során egy szakember, a coach segít abban, hogy jobban megértsd a karriereddel kapcsolatos célokat, lehetőségeket és kihívásokat. Támogat hogy felfedezd a benned rejlő lehetőségeket akár arra, hogy jobban megfelelj jelenlegi munkahelyeden vagy munkahelyet válts, esetleg iparágat, szakmai területet válts.
A coach segít neked az olyan területeken, mint például a karriercélok kitűzése, a szakmai fejlődés tervezése, az önérvényesítés és a hatékony kommunikáció fejlesztése a munkahelyen…

Néhány fontos dolog, amit érdemes tudni a karrier coachingról:

 1. Személyre szabott támogatás: A karriercoach személyre szabottan segít neked az egyéni szükségleteid alapján. Meghallgatja a céljaidat és segítségével kidolgozhatsz egy személyre szabott tervet a siker eléréséhez.
 2. Életpályatervezés: A karrier coaching során általában foglalkoznak a hosszú távú karriertervezéssel is. Segítenek abban, hogy meghatározd, milyen irányba szeretnél haladni a karrieredben, és milyen lépéseket kell tenned a céljaid eléréséhez.
 3. Készségfejlesztés: A coach segíthet abban, hogy felismerd és fejlesszd azokat a készségeket, amelyek segíthetnek a munkahelyi teljesítményed javításában. Ez lehet kommunikációs, vezetői vagy más specifikus szakmai készségek fejlesztése.
 4. Önbizalom és motiváció: A karrier coach támogathat abban, hogy növeld az önbizalmadat és motivációd, ami fontos a karriered fejlesztése szempontjából.
 5. Átmenetek támogatása: Ha változást tervezel a karrieredben, például munkahelyváltást, tervezett karriercsereét, vagy akár vállalkozás indítását, a karrier coach segíthet felkészülni és támogatást nyújtani az átmenet során.
 6. Konkrét célok kitűzése és elérésük támogatása: A coach segíthet abban, hogy konkrét célokat tűzz ki magad elé, és segítséget nyújthat azok elérésében.

Karrier Coaching


A karrier coaching egy olyan folyamat, amely során egy szakértő (a coach) segíti az egyént a karrierjének tervezésében, fejlesztésében és irányításában. Az alábbiakban néhány fontos információ található a karrier coachinggal kapcsolatban:

 1. Célja és Fókusza: A karrier coaching célja az egyéni karrierfejlesztés elősegítése. A fókusz lehet például a karriertervezés, a munkahelyi teljesítmény javítása, a munkahelyi kihívások kezelése, a változásokhoz való alkalmazkodás vagy a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése.
 2. Egyéni Igényekre Szabott: A karrier coaching minden egyes egyént egyedi igények és kihívások alapján segít. Nem csak a szakmai célokra, hanem az egyén teljes életére is kiterjed.
 3. Az Önérvényesítés és Önismeret Fejlesztése: A coaching során az egyén lehetőséget kap az önérvényesítésre és önismeret fejlesztésére. A coach segít az erősségek felismerésében, a gyengeségek kezelésében, és támogatást nyújt a személyes és szakmai fejlődés területén.
 4. Cselekvési Tervek Kialakítása: A karrier coaching nem csak elméleti beszélgetésekből áll. A coach segít konkrét cselekvési tervek kidolgozásában, amelyek segítik az egyént a kitűzött célok elérésében.
 5. Bizalmi Kapcsolat: A coaching során kialakuló kapcsolat rendkívül bizalmas és támogató. Az egyén szabadon megoszthatja a gondolatait, érzéseit és terveit a coachszal.
 6. Időtartam és Gyakoriság: A karrier coaching folyamatának időtartama változó lehet. Néhány ülés is hatékony lehet, de hosszabb távú, rendszeres coaching is előfordul. A találkozók gyakorisága az egyén és a coach preferenciáitól függ.
 7. Fizetős és Pro Bono Coaching: A karrier coaching szolgáltatások különféle formákban elérhetők, köztük fizetős és pro bono (ingyenes) változatok is. Pro bono coaching esetén a coach önkéntesen segít azoknak, akik különféle okok miatt nem tudnának vagy nem engedhetnék meg maguknak a fizetős coachingot.
 8. Visszajelzés és Értékelés: A coaching során rendszeres visszajelzéseket és értékeléseket kap az egyén a coachtól. Ez segít a fejlődés nyomon követésében és szükség esetén a stratégia módosításában.

A karrier coaching hatékony eszköz lehet az egyének számára, akik szeretnék fejleszteni szakmai pályafutásukat, elérni céljaikat, vagy éppen megbirkózni a munkahelyi kihívásokkal.

Fontos megjegyezni, hogy a karrier coaching hatékony lehet, de az eredmények nagyban függenek a résztvevő, azaz a coachee elkötelezettségétől és az együttműködési hajlandóságától is. Emellett fontos, hogy olyan coach-ot válassz, aki megfelelően képzett és tapasztalt a területen. Erre a CoachLab-ot és a CoachLab karrier coach szakemberét nyugodt szívvel javasoljuk.

Mit ír a Wikipédia a Karrier Coachingról?

Karrierváltás coaching

A karrierváltás coaching olyan speciális formája az elhelyezkedést segítő karrier coachingnak, ami akár nagyobb ívű karrierváltásra is felkészít. Amikor nemcsak arról van szó, hogy valaki a szakterületén maradva például magasabb munkakörbe lép, vagy munkahelyet cserél, hanem szakterületet vagy életpályát is vált. Például, pénzügyről HR-re, alkalmazottból vállalkozóvá.

Miben segít a Karrier Coaching?

A Coaching számos módon segíthet az egyéneknek a szakmai pályafutásuk fejlesztésében és céljaik elérésében. Néhány fő terület, ahol ez a Coaching segíthet:

 1. Célkitűzések tisztázása: A coach segít az egyénnek tisztázni és meghatározni a szakmai céljait, valamint kidolgozni, hogyan érheti el azokat.
 2. Önismeret fejlesztése: A Karrier-Coaching során az egyén jobban megismerheti saját erősségeit, értékeit és preferenciáit, ami segít a karrierválasztásban és tervezésben.
 3. Munkahelyi kihívások kezelése: A coach támogatást nyújthat a munkahelyi problémák, stresszhelyzetek és kihívások hatékony kezelésében, valamint segít alternatív megoldásokat találni.
 4. Életmunka egyensúly kialakítása: A KarrierCoaching segít az egyénnek az életmunka egyensúlyának megtalálásában, hogy sikeresen kezelje a munka és magánélet közötti kihívásokat.
 5. Szakmai fejlesztés: A coach támogatja az egyént a szakmai készségeinek fejlesztésében és javításában, például interjúkészítés, prezentációs készségek vagy konfliktuskezelés terén.
 6. Karrierátmenetek: Ha valaki karrierátmenet előtt áll, a coach segít tervezni és hatékonyan kezelni ezt a változást, legyen szó új területre történő átállásról vagy előrelépésről a jelenlegi területen.
 7. Hálózatépítés: A Coaching során az egyén tanácsot kaphat a hálózatépítéshez és kapcsolatépítéshez, amelyek gyakran kulcsfontosságúak a karrier előrehaladásában.
 8. Motiváció és önbizalom növelése: A coach segíthet abban, hogy az egyén felismerje és erősítse a motivációját, önbizalmát és hittel nézzen szembe a kihívásokkal.

A Karrier Coaching tehát nemcsak szakmai tanácsadás, hanem egy személyre szabott támogató folyamat is, amely segít az egyéneknek a karrierjükben való előrelépésben és sikerek elérésében.

Miben más a Karriert segítő Coaching mint a Karrier Tanácsadás?

A Karrierhez kapcsolódó Coaching és a Karrier Tanácsadás két különböző megközelítés a szakmai fejlődés és pályatervezés területén. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú különbség található meg a két szolgáltatás között:

 1. Módszertan és Megközelítés:
  • Coaching: A coaching egy olyan folyamat, amely az egyént a jelenlegi helyzetéből az általa kívánt jövőbeli állapot felé segíti. A coachok fókuszálnak az egyén belső erőforrásaira, segítik az önismeret fejlesztését, és támogatják a személyes és szakmai fejlődést.
  • Karrier Tanácsadás: A tanácsadás inkább információalapú, és a tanácsadók a szakmai pályafutás tervezésére és fejlesztésére koncentrálnak. Általában konkrét szakmai tanácsokat, információkat és iránymutatásokat nyújtanak az egyéneknek.
 2. Célkitűzések:
  • Coaching: A coaching a személyes és szakmai célkitűzésekre összpontosít. A cél az egyén teljes potenciáljának kibontakoztatása és a kitűzött célok elérése.
  • Karrier Tanácsadás: A tanácsadás gyakran konkrét szakmai célok és útvonalak kijelölésére összpontosít, és az információátadást helyezi előtérbe.
 3. A Folyamat Időtartama:
  • Coaching: A coaching folyamat hosszabb távon zajlik, gyakran rendszeres üléseken keresztül. Az egyéni fejlődés és változás idővel következik be.
  • Karrier Tanácsadás: A tanácsadás rövidebb időtartamra tervezett, és a konkrét problémákra vagy kérdésekre koncentrál gyorsabb eredmények elérése érdekében.
 4. A Szereplők Hozzáállása:
  • Coaching: A coaching folyamatban az egyén aktív résztvevő. A coach segíti az önfelfedezésben és a személyes fejlődésben, de az egyén hozza meg a saját döntéseit és cselekedeteit.
  • Karrier Tanácsadás: A tanácsadásban a tanácsadó ad információkat és tanácsokat az egyéneknek, és a tanácsadó gyakran irányító szerepet tölt be a tanácsadási folyamatban.

Mindkét megközelítésnek megvannak az előnyei, és az egyéni igényektől és preferenciáktól függ, hogy melyik szolgáltatás lehet a legmegfelelőbb az adott helyzetben.

hu_HUHungarian

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt