LIFE COACHING ÁRAK

Life Coaching Árak - Life Coach Árak -
CoachLab Life Coaching Árak
Life Coaching Árak – Life Coach Árak – CoachLab Life Coaching Árak

Life Coaching Árak – Életvezetési Coaching Árak

A life coaching szolgáltatás árainak meghatározása több tényezőtől függ, mint például a coach tapasztalata, hírneve, illetve a coaching típusa és időtartama. Az árak széles skálán mozoghatnak, de általánosságban elmondható, hogy a magasabb árak magasabb színvonalú szolgáltatást jelentenek.

A CoachLab, azaz a mi pontos Life Coaching Árainkat, tovább olvasva, alább találja.

Life Coach Árak – Életvezetési Coach Árak

A life coachok óradíjai változóak lehetnek. Kezdő coachok esetében az óradíj jellemzően 10.000-20.000 Ft körül mozog, míg a tapasztaltabb és elismertebb life coachok akár 50.000-100.000 Ft-ot is elkérhetnek egy óra személyes konzultációért.

Life Coaching Árak Magyarországon
Life Coaching Díjak Magyarországon
Life Coaching Óradíjak

Magyarországon a life coaching szolgáltatások árai viszonylag széles skálán mozognak. Egy kezdő life coach átlagos óradíja 15.000-25.000 Ft között van, míg a tapasztaltabb szakemberek 30.000-80.000 Ft-ot is elkérhetnek egy óra személyes konzultációért.

CoachLab Life Coaching Árak
CoachLab Life Coach Árak
CoachLab
CoachLab.hu

A CoachLab, mint elismert life coaching központ, versenyképes árakat kínál magas színvonalú szolgáltatásaiért.

Személyes konzultációink óradíja 25.000 – 60.000 Ft között mozog.

A CoachLabnál EGYETEMI COACH DIPLOMÁVAL rendelkező és tapasztalt Coachok segítik és támogatják az útján és céljai elérésében.

Online coachingunkat 20.000 – 40.000 Ft/óra áron tudjuk biztosítani.

Az első, un. nulladik találkozónk (30 perc online) díjmentes és kötelezettségek nélküli! Azaz az első konzultációnak nincs díja és utána sem feltétele, hogy velünk dolgozzon.

A lényeg az, hogy mindkét fél, Ön, azaz az Ügyfél (Coachee) és a Coach is megtapasztalhassa, hogy hatékonyan tudnának, illetve tudnának-e egyáltalán egymással dolgozni, azaz működik-e a kémia. Remek Coachainknak köszönhetően ezzel nem szokott gond lenni, de ekkor válogathat más coachaink között vagy akár dolgozhat más céggel, szolgáltatóval.

Weboldalunkon (https://coachlab.hu) további részleteket talál árainkról és csomagjainkról.

Life Coaching szolgáltatásról nagyon részletesen ezen az oldalunkon olvashat: Life Coaching – Life Coach – Életvezetés Coaching – CoachLab

Az árakról és egyéb coachingjainkról ezen az oldadunkon tájékozódhat: Coaching Árak – Coaching Díjak, Árak, Óradíjak, Coach Árak (coachlab.hu)

Life Coaching Árak Budapesten

Budapesten a life coaching árak általában magasabbak, mint vidéken. Egy kezdő life coach átlagos óradíja 20.000-30.000 Ft között mozog, míg a tapasztaltabb szakemberek 40.000-100.000 Ft-ot is elkérhetnek egy óra személyes konzultációért a fővárosban.

Life Coaching Árak Vidéken

Vidéken a life coaching árak némileg alacsonyabbak lehetnek, mint Budapesten. Egy kezdő life coach átlagos óradíja 15.000-25.000 Ft között van, míg a tapasztaltabb szakemberek 30.000-70.000 Ft-ot kérhetnek egy óra személyes konzultációért vidéki városokban.

Life Coaching Árak Online

Az online life coaching szolgáltatások árai általában alacsonyabbak, mint a személyes konzultációkéi. Egy kezdő life coach online óradíja 10.000-20.000 Ft körül mozoghat, míg a tapasztaltabb szakemberek 25.000-60.000 Ft-ot kérhetnek egy óra online konzultációért. Online konzultációkat az alábbi felületeken és megoldásokkal tudjuk megvalósítani:Google Meet, Skype, Teams online meeting, Zoom online meeting. Ha egyéb felületen szeretné megoldani, kérjük írja meg számunkra és keresünk rá megoldást.

Life Coaching Csomagok

A legtöbb life coaching szolgáltató csomagokat is kínál, amely több alkalmas konzultációsorozatot tartalmaz kedvezményes áron. Ezek a csomagok általában 3-6 hónapra szólnak, és lehetővé teszik a folyamatos haladás nyomon követését. A csomagárak 100.000-500.000 Ft között mozoghatnak a coach tapasztalatától és a csomag részleteitől függően.

Life Coaching Csomagárak / CoachLab Life Coaching Csomagárak

A CoachLabnál is kínálunk különböző life coaching csomagokat az egyéni igényekhez igazodva.

A 3 hónapos csomagunk (6 ülés) ára 165.000 Ft, (27.500 Ft/alkalom). Havi 2 alkalommal 1 órás vegyes személyes és online ülésekkel dolgozva.

A 6 hónapos csomag 300.000 Ft (12 ülés). Havi 2 alkalommal 1 órás vegyes, személyes és online ülésekkel dolgozva.

Az 1 éves csomag 480.000 Ft-ba kerül (24 ülés). Havi 2 alkalommal 1 órás vegyes, személyes és online ülésekkel dolgozva. Plussz szolgáltatásként éves csomagunk addicionális e-mailes ülések közötti kérdés-válasz konzultációt is tartalmaz.

Csomagjaink tartalmazzák a személyes és online konzultációkat egyaránt, illetve további támogató anyagokat a hatékonyabb fejlődés érdekében.

Összességében tehát elmondható, hogy mind az egyéni ülések, mind a csomagos konstrukciók árképzése tág határok között mozog Magyarországon, Budapesten, Vidéken és Onlibe fromában egyaránt a life coaching szolgáltatások esetében. A coach szaktudásán, végzettségén, egyéb képzettségén… a nyújtott program konkrét részletein és a helyszínen (fővárosi/vidéki/online) kívül az árakban fontos szerepe van a kereslet-kínálati viszonyoknak is.

Life Coaching Árak GYiK / FAQ – Gyakori Kérdések

Mennyibe kerül egy life coaching ülés?

Egy egyéni life coaching ülés díja Magyarországon általában 20.000 – 50.000 Ft között mozog, de a pontos ár függ a coach tapasztalatától és az ülés helyétől (személyes vagy online).


Mennyibe kerül egy life coaching csomag?

A life coaching csomagok árai nagyban függnek a bennük foglalt alkalmak számától és a coach tapasztalatától. Egy 6 alkalmas, 60 perces csomag ára tapasztalt coachnál jellemzően 120.000 – 200.000 Ft körül van.


Milyen árkülönbségek vannak a személyes és online ülések között?

Az online life coaching ülések általában kicsit kedvezőbbek, mint a személyes találkozók, de ez coach-tól és helyszíntől is függ. Az online ülések díja gyakran 15.000 – 40.000 Ft között mozog.


Mennyivel drágábbak a budapesti life coachok?

A budapesti life coachok jellemzően drágábbak, mint a vidéki szakemberek. Budapesten egy egyéni ülés díja tipikusan 30.000 – 60.000 Ft között mozog, míg vidéken inkább 20.000 – 40.000 Ft a jellemző ár.


Mennyibe kerül a CoachLab life coaching szolgáltatása?

A CoachLab tapasztalt szakértő csapata, szakértőkkel, egyetemi Coach végzettséggel rendelkező Coachokkal 20.000 – 60.000 Ft-os áron kínálja egyéni life coaching üléseit országszerte és online is. Csomagajánlataik kedvezményes áron érhetők el. a https://coachlab.hu/life-coaching-arak/ weboldalon.


hu_HUHungarian

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt