Coach-Mediátor
Coach Mediátor
Coachmediátor

Coach-mediátor  Coach  CoachLab logo transparent
Coach-Mediátor  Coach Mediátor  Coachmediátor

CoachLab

A CoachLab Magyarország vezető Coaching honlapja. A CoachLab egy  üzleti, vezetői, személyi, személyes és/vagy online Coaching, tehetségfejlesztést segítő Coaching szolgáltató. Segíti a szervezeteket és a személyeket (Ügyfeleket) azzal, hogy ténylegesen személyre szabott, mérhető és skálázható coachingot nyújt számukra. Függetlenül iparágtól, részlegtől vagy a vezetői szinttől. A CoachLab teljes körű Coaching szolgáltatásokat kínál Ügyfeleinek.

Coach-mediátor  Coach CoachLab logo transparent
coach-mediátor coach mediátor coachmediátor Mediáció Mediation coach coaching mediátor#4

Coach-Mediátor

A CoachLab.hu-nál hiszünk abban, hogy a Coach és a Mediátor szakmák és szakemberek közötti kapcsolódás jelentős. Mindkét szakma segít az embereknek, Ügyfeleiknek abban, hogy fejlődjenek és megvalósítsák céljaikat. A coach-mediátorok olyan szakemberek, akik mindkét területen jártasságot szereztek.

coach-mediátor coach mediátor coachmediátor Mediáció Mediation coach coaching mediátor#5

Coach

A Coach egy olyan szakember, aki segít az Ügyfeleinek abban, hogy elérjék céljaikat. A coaching egy olyan folyamat, amelyben a coach és az Ügyfél együttműködve dolgozik azon, hogy az Ügyfél megismerje önmagát, meghatározza céljait, és kidolgozzon egy tervet a céljai gyorsabb eléréséhez.

coach-mediátor coach mediátor coachmediátor Mediáció Mediation coach coaching mediátor#6

Mediátor

A mediátor egy olyan szakember, aki segít a konfliktusban lévő feleknek abban, hogy megegyezésre jussanak. A mediáció egy olyan folyamat, amelyben a mediátor segít a feleknek abban, hogy megértsék egymás szempontjait, és olyan megoldást találjanak, amely mindkét fél számára elfogadható.

Mediáció és Coaching egy tető alatt

A mediáció és a coaching két olyan szakma, amelyek segítenek az embereknek abban, hogy hatékonyabban kommunikáljanak egymással, és hogy megoldásokat találjanak a problémáikra. A mediátorok a konfliktusokban lévő felek között közvetítenek, hogy azok megegyezzenek egy megoldásban, amely mindkét fél számára elfogadható. A coachok pedig az egyéneknek segítenek abban, hogy elérjék a személyes vagy szakmai céljaikat.

A coach-mediátor olyan szakember, aki rendelkezik mind a mediáció, mind a coaching területén szerzett képzettséggel. Ezek a szakemberek, mint mi, képesek a két szakma eszközeit és technikáit ötvözni, hogy hatékonyabban segítsék Ügyfeleiket.

A mediáció és a coaching együtt és külön is hatékony megoldások a konfliktusokra és a fejlődésre

coach-mediátor coach mediátor coachmediátor Mediáció Mediation coach coaching mediátor#1_600x399

A mediáció előnyei

Gyors és költséghatékony megoldást kínál
Segít a feleknek abban, hogy megértsék egymás álláspontját
Erősíti az együttműködést, kompromisszumot
Javítja a kommunikációt
Csökkenti a stresszt és az érzelmi megterhelést
Javítja a kapcsolati minőséget
Hosszú távú, fenntartható megoldást kínál
coach-mediátor coach mediátor coachmediátor Mediáció Mediation coach coaching mediátor#1_600x399

A coaching előnyei

Segít a személyes és szakmai célok elérésében
Fejleszti a problémamegoldó képességet
Növeli az önbizalma, motivációt, lojalitást
Fejleszti az önismeretet
Növeli a hatékonyságot
Csökkenti a stresszt
Segít a kiégés kialakulásának megelőzésében, ha kialakult, támogatást nyújt a leküzdéséhez

Egyéb Szolgáltatásainkból…

Business Coaching, Business Coach, Life Coach, Life Coaching, Coach Mediátor, Coach-mediátor

Business Coaching & Life Coaching

Business Coaching a szakmai fejlődést támogatja, stratégiákat és készségeket fejleszt. 
A Life Coaching személyes növekedést ösztönöz, segít életcéljaink megtalálásában és boldogabb élet kialakításában.

Executive Coaching, Executive Coach, Vezetőfejlesztés, Vezetői CoachingCoach Mediátor , Coach-mediátor

Executive Coaching, Vezetőfejlesztés

Executive Coaching a vezetői készségeket finomítja, egyéni teljesítményt javít. Vezetőfejlesztés stratégiákat alkalmaz a hatékony vezetői képességek kialakítására és erősítésére.
Sales Coaching, Sales Coach, Értékesítési Coach, Karrier Coach, Karrier Coaching, Coach Mediátor , Coach-mediátor
Sales Coaching segít optimalizálni az értékesítési készségeket, célokat, növelve az eredményességet. A Karrier Coaching támogatja a szakmai fejlődést és sikeres Karrierépítésben, váltásban segít.

FAQ

Mi a mediáció?

A mediáció egy konfliktuskezelési eljárás, amelyben egy semleges harmadik személy, a mediátor segít a feleknek abban, hogy megegyezzenek egy megoldásban. A mediáció során a felek aktívan részt vesznek a folyamatban, és közösen dolgoznak ki egy olyan megoldást, amely mindkét fél számára elfogadható.

Mi a coaching?
A coaching egy személyre szabott fejlődési folyamat, amelyben egy coach segít az ügyfélnek abban, hogy elérje a céljait. A coaching során a coach támogatja az ügyfelet abban, hogy megismerje önmagát, fejlődjön a személyes és/vagy szakmai életben, és elérje a céljait.
Mi a különbség a mediáció és a coaching között?
A mediáció és a coaching két különböző szakma, amelyek különböző célokat szolgálnak. A mediáció célja a konfliktusok megoldása, míg a coaching célja az egyének fejlődésének támogatása. A mediáció során a felek aktívan részt vesznek a folyamatban, míg a coaching során az ügyfél és a coach együtt dolgoznak a célok elérésén.
Ki lehet coach?
A coachnak rendelkeznie kell egy coachi végzettséggel, és ismernie kell a coaching folyamatát és technikáit. A coachnak képesnek kell lennie arra, hogy meghallgassa az ügyfelet, és együttműködjön vele a célok elérésén.
Ki lehet mediátor?
A mediátornak rendelkeznie kell egy mediátori végzettséggel, és ismernie kell a mediáció folyamatát és technikáit. A mediátornak semlegesnek kell lennie a felek között, és képesnek kell lennie arra, hogy segítse a feleket abban, hogy megegyezzenek egy megoldásban.
Milyen előnyei vannak a mediációnak?
Gyors és költséghatékony megoldást kínál. Segít a feleknek abban, hogy megértsék egymás álláspontját. Erősíti az együttműködést. Javítja a kommunikációt.
Milyen előnyei vannak a coachingnak?
A coaching számos előnnyel jár, beleértve:Segít az egyéneknek abban, hogy elérjék a céljaikat. Fejleszti a problémamegoldó képességet. Növeli az önbizalmat. Javítja az önismeretet.
Ki használhatja a mediációt?
A mediációt bármilyen konfliktusban használhatják, beleértve a személyes, családi, munkahelyi vagy jogi konfliktusokat. A mediációt gyakran használják a következő területeken:Párkapcsolati konfliktusok Válási konfliktusok Munkahelyi konfliktusok Üzleti konfliktusok Jogi konfliktusok
Mikor, milyen területeken alkalmazható a mediáció?
A mediációt bármilyen konfliktusban használhatják, beleértve a személyes, családi, munkahelyi vagy jogi konfliktusokat. A mediációt gyakran használják a következő területeken:Párkapcsolati konfliktusok Válási konfliktusok Munkahelyi konfliktusok Üzleti konfliktusok Jogi konfliktusok
Mire és kinek célszerű igénybe venni coachingot?
A coachingot bárki használhatja, aki fejlődni szeretne a személyes vagy szakmai életben. A coachingot gyakran használják a következő területeken:Karriercélok elérése Önismeret fejlesztése Problémamegoldó képesség fejlesztése Stressz kezelése Elégedettség növelése Üzleti célok elérése Általános célok elérése Probléma megoldás Elakadás Fejlődni vágyás …
Ki a coach-mediátor?
A coach-mediátor egy olyan szakember, aki rendelkezik mind a mediáció, mind a coaching szakmai végzettségével. A coach-mediátor képes a mediáció és a coaching eszközeit és technikáit kombinálni annak érdekében, hogy segítsen a feleknek a konfliktusok megoldásában és az egyének fejlődésében.
Mi a szerepe, mi a feladata a coach-mediátornak?
A coach-mediátor szerepe és feladata a felek közötti konfliktus megoldásának elősegítése, valamint az egyének fejlődésének támogatása. A coach-mediátor a következő feladatokat látja el:Segít a feleknek abban, hogy megértsék egymás álláspontját. Erősíti az együttműködést. Javítja a kommunikációt. Segít a feleknek abban, hogy találjanak egy olyan megoldást, amely mindkét fél számára elfogadható. Segít az egyéneknek abban, hogy megismerjék önmagukat, fejlődjenek a személyes és/vagy szakmai életben, és érjék el a céljaikat. A coach-mediátor egy olyan szakember, aki rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy hatékonyan segítsen a feleknek a konfliktusok megoldásában és az egyének fejlődésében.
hu_HUHungarian

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt