A Sales Coach támogatja az értékesítőt, a vezetőt és az értékesítési csapatot elakadásaik feloldásában.
Támogatja fejlődésében, az értékesítési folyamtokban, motivációban és a célok gyorsabb és hatékonyabb elérése érdekében.

Sales Coach - Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok
Ügyfélelégedettség, Ügyfélkapcsolatok, Networking
Sales Coach - Motiváció
Önbizalom, Motiváció és Időmenedzsment
Sales Coach - Célok, Eredményesség, Növekedés, Csapat
Eredményesség, Növekedés és a Csapat

A Sales Coach

A CoachLab-nál a Coach tevékenységet világelső cégeknél,  vállalatoknál szerzett Felsővezetői, Kereskedelmi Igazgatói  tapasztalattal is rendelkező Coach végzi!

Így dolgozik egy coachlab Sales Irányba Szakosodott cOACH

Testre szabott stratégiákkal, mély iparági szakértelemmel és rendíthetetlen megbízhatósággal támogatunk és ezzel nyújtunk bizonyítottan átalakító eredményeket ügyfeleink, a coachee-k számára, az üzleti siker érdekében.

Rob, Radó Róbert Coach, Sales Coach, Executive Coach, Vezetői Coach, Business Coach. A cégvezetők, értékesítési vezetők a Sales Coachingba fektetnek be, hogy maximalizálják a saleseik, a kereskedőik teljesítményét, a profitot és képessé tegyék őket arra... Sales coaching Róbert Radó Radó Róbert Sales & Executive Coach Sales Coach Sales Coaching Értékesítési coaching Tanácsadó Üzleti tanácsadó személyi tanácsabó business coach Üzleti coach

Értékesítői Coach – Értékesítői Coaching

Szabadítsuk fel az Üzleti Potenciálokat Együtt!

Hosszútávú Ügyfelek

Ügyfélelégedettség

Hatékony kommunikáció és ügyfélkapcsolatok fejlesztése, aktívabb figyelés és megértés az ügyfélelégedettség és hűség növelése érdekében.

Hatékonyság & Lojalitás

Önbizalom & Motiváció

Sales Coach segíti növelni a motivációt és önbizalmat az értékesítők körében, elősegítve ezzel hatékonyabb értékesítési eredmények elérését.

Eredményesség & Siker

Célok & Eredmények

A Sales Coach és a Sales Coaching eszközökkel támogat a célmeghatározásban, a fejlesztésében és az értékesítési eredmények elérésében.

Sales Coach beszélgetés

Dolgozzunk Együtt – Coach – Coaching

Coachként Minden méretű, típusú Vállalattal és Ügyféllel sikerrel dolgozunk.

sales coach, sales coaching, Radó Róbert, Tárgyalási készségek finimítása

Tárgyalási Készségek

A Sales Coach szerepe kiemelkedik a tárgyalási készségek tökéletesítésében, oly módon, hogy létrehozza az ideális alapot a sikeres üzletek sikeres lebonyolításához.

sales coach, sales coaching, Radó Róbert - Motiváció, csapatmunka

Csapatmunka és Motiváció

Csoportos Sales Coaching a csapatmunka és motiváció erősítésére összpontosít, elősegítve az összehangolt erőfeszítéseket, támogatva a kitűzött cél elérését. 

sales coach, sales coaching, Radó Róbert

Fókusz és Célkitűzés

Egy sikeres Sales Coach segít az értékesítőknek fókuszálni a céljaikra, és képes hatékonyan támogatni, segíteni megtalálni a saját utat a siker felé.

A CoachLab Kereskedelmi Coach profilja

Radó Róbert - Sales Coach

Radó Róbert - Sales Coach

Felsővezető, Regionális Sales Igazgató, Sales & Executive Coach

Szenvedélyem az Ügyfelek, az Ügyfélelégedettség, általában az emberek, a Coaching alapú Sales Vezetés és maga a Coaching. (Vezetői-, Üzleti-, és Sales egyaránt).
Kiemelten sokat tanultam, tettem és tapasztaltam ahhoz, hogy Coachinggal Ügyfeleimet támogathassam és Őket is azzá segíthessem válni, akik lenni szeretnének.
Olyan Vezető és Coach vagyok aki, nem csak mondja, maga is csinálja. Azokat Coacholja akik tenni, változni és változtatni szeretnének és eldöntötték, hogy akarnak is! E mentén támogatom átalakulásukat, – a saját irányaiknak megfelelően, és a céljuktól függően, többnyire – még jobbá, sikeresebbé.

Nézd meg a Sales Coach tapasztalatait:

Rob LinkedIn Profilja

sales coaching értékesítési coaching sales coach sales vezetői coach
hu_HUHungarian

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt