Online coaching prices 2024

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Gmail Blogger Online Coaching Árak 2024: A Digitális Támogatás És Fejlődés Ára Az online coaching, vagy digitális coaching, egyre népszerűbbé válik a modern élet tempójában. Az emberek egyre inkább keresik az effektív és kényelmes módszereket a személyes fejlődésre és a céljaik elérésére. Ebben az írásban felfedezzük az online coaching árakat 2024-ben, […]

Written by: Rob - CoachLab.hu

"

Read more

Online Coaching Árak 2024: A Digitális Támogatás És Fejlődés Ára

Az online coaching, vagy digitális coaching, egyre népszerűbbé válik a modern élet tempójában. Az emberek egyre inkább keresik az effektív és kényelmes módszereket a személyes fejlődésre és a céljaik elérésére. Ebben az írásban felfedezzük az online coaching árakat 2024-ben, és feltérképezzük ennek a dinamikusan változó piacon zajló legfontosabb tendenciákat.

Introduction

* coaching egy hatékony módszer a személyes fejlődés és teljesítmény javítására. A coach támogatja és inspirálja kliensét a célkitűzések elérésében, valamint segít a problémák felismerésében és megoldásában. Az online coaching egyre népszerűbb megoldás, hiszen rugalmasabb, mint a személyes coaching, és bárhonnan elérhető.

Az online coaching nem csupán egy trend, hanem egy hatékony eszköz a céljaink elérésében. Mielőtt azonban mélyebben belemerülnénk az árakba, vizsgáljuk meg, mi teszi ezt a digitális támogatási formát olyan vonzóvá.

Definiáljuk az online coaching fogalmát.

The online coaching olyan személyes fejlesztési és támogatási forma, amely digitális platformokon keresztül zajlik. Ez lehet videohívásokon, chaten, vagy speciális alkalmazásokon keresztül történő kommunikáció. Rugalmassága és a bárhonnan elérhetőségének köszönhetően egyre többen választják ezt a módszert.

Miért választják sokan az online coachingot?

Az emberek életmódja és munkarendje folyamatosan változik. Az online coaching lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásokhoz bármikor hozzáférjenek, anélkül, hogy el kellene hagyniuk otthonukat vagy irodájukat. Ezen túlmenően, az online coaching számos egyedi szolgáltatást is kínál, amelyek a személyes igényekre szabottak.

Online Coaching Árak 2024

Most, hogy tisztában vagyunk az online coaching előnyeivel, nézzük meg, mi történik a piacon az árakkal kapcsolatban.

The online coaching árak változók, és számos tényezőtől függenek, például a coach tapasztalatától, szakterületétől, valamint a coaching típusától és időtartamától.

Általánosságban elmondható, hogy az online coaching árai hasonlóak a személyes coaching áraihoz, de a legdrágább coaching mint pl.: az üzleti vagy executive, felsővezetői coaching, mely árban jóval magasabb szinten mozognak nem jellenző, hogy elérhetők online formában.
Egy 60 perces online coaching alkalom ára 15.000 és 120.000 forint között mozog 2024-ben, de mint taglaltuk, rengeteg tényezőtől függ.

Online Coaching Árak 2023 CoachLab Coach Online coach Coach Budapest
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger
Online Coaching Árak 2023 CoachLab Coach Online coach Coach Budapest

Miért fontos az online coaching árak kutatása illetve egyaáltalán a coaching árak ismerete?

The online coaching arai és piaca változatos, és az árak széles skálán mozognak. Fontos, hogy megfelelő kutatást végezzünk, mielőtt elköteleznénk magunkat egy coach mellett. Az árak ugyanis nemcsak a szolgáltatások minőségét, hanem az egyéni igényeket és preferenciákat is tükrözik.

A coaching típusa és időtartama

A coaching típusa és időtartama is befolyásolhatja az árakat. Például egy egyéni coaching folyamat általában drágább, mint egy csoportos coaching folyamat. A coaching időtartama is növelheti az árat.

Hogyan alakultak az online coaching árak az elmúlt években?

The online coaching árak dinamikusan változnak a kereslet és kínálat függvényében. Az elmúlt években egyre több szakértő lépett be a piacra, így a verseny növekedése pozitív hatással volt az árakra is. Azonban a különböző specializációk és egyedi szolgáltatások miatt továbbra is széles skálán mozognak az árak.

Online Coaching Árak 2023 CoachLabCoachOnline coachCoach Budapest
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger

Benefits of Online Coaching

Az árak mellett fontos megérteni az online coaching valódi előnyeit.

Rugalmasság és kényelem.

Az online coaching lehetővé teszi, hogy a kliens otthonában vagy akár munkahelyén vegyen részt a sessionökön. Ez különösen előnyös azoknak, akiknek szűkös a szabadidejük vagy nehezen jutnak el egy hagyományos irodába.

Személyreszabott támogatás.

Az online coaching lehetőséget ad a személyre szabott támogatásra. A digitális platformokon keresztül könnyen megoszthatók a célok, és a coach könnyen alkalmazkodhat az egyéni igényekhez. Ez erősíti a személyes kapcsolatot és növeli a coaching hatékonyságát.

Az Online Coaching Költségei

Ahhoz, hogy teljes körű képet kapjunk az online coachingról, mélyebben meg kell vizsgálnunk az árakat és a szolgáltatásokat.

Általános árak és szolgáltatások.

Az árak nagyban függnek a coach tapasztalatától, a specializációjától és a szolgáltatások körétől. Általánosságban elmondható, hogy minél több extra szolgáltatást kínál a coach, annál magasabb lesz az ár.

Online Coaching Árak 2023 CoachLabCoachOnline coachCoach BudapestGROW modell
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger

Különleges ajánlatok és csomagok.

Sok online coach különleges ajánlatokkal és csomagokkal próbálja vonzani a klienseket. Ezek gyakran tartalmaznak extra sessionöket, online tananyagokat vagy más egyedi szolgáltatásokat. Érdemes ezeket is figyelembe venni az árak összehasonlításakor.

Miért Választják Az Emberek Az Online Coachingot?

Az online coaching népszerűségét több tényező is befolyásolja. Nézzük meg néhányat ezek közül.

A személyes kapcsolat ereje.

Annak ellenére, hogy az online coaching virtuális, sokan megtapasztalják a személyes kapcsolat erősítését. A videohívások és a chat funkciók lehetővé teszik a személyes kapcsolatok kialakítását, amelyek kulcsfontosságúak a támogató környezet megteremtéséhez.

Az online platformok biztosította előnyök.

Az online coachingot választók élvezhetik az online platformok által nyújtott kényelmet. Az üzenetekre való gyors válaszadás, az online anyagok könnyű elérhetősége és az elektronikus naplózás mind hozzájárulnak az élmény javulásához.

Hogyan Határozzuk Meg Az Online Coaching Árát?

Az árak meghatározása számos tényezőtől függ. Vizsgáljuk meg ezeket közelebbről.

Faktorok, amelyek befolyásolják az árat.

 • Szakértői tapasztalat: Tapasztaltabb coachok általában magasabb árat kérnek szolgáltatásaikért.
 • Specialisation: Az egyedi területeken szakosodott coachok általában magasabb díjat számíthatnak fel.
 • Extra szolgáltatások: Akik extra tananyagokat, vagy gyakorlatokat kínálnak, általában magasabb árat szabnak meg.
Online Coaching Árak 2023 CoachLabCoachOnline coachCoach BudapestCoaching Önismeret coaching self knowledge 5
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger

Az ár és a minőség egyensúlya.

Az online coaching esetében fontos az ár és minőség megfelelő egyensúlya. Nem mindig a legmagasabb ár jelenti a legjobb szolgáltatást. Az egyéni igényeknek megfelelően érdemes kiválasztani a coachot.

A coach tapasztalata és szakterülete

A coach tapasztalata és szakterülete is befolyásolhatja az árakat. A tapasztaltabb coachok általában magasabb árakat kérnek. A coaching szakterülete is növelheti az árat. Például egy executive coaching folyamat általában drágább, mint egy life coaching, életmód coaching folyamat.

Sales Coaching Árak

A Sales Coaching egy speciális területe a coachingnak. Értékesítőket és értékesítési vezetőket segíti coach szekember, hogy sikeresebbek, eredményesebbek, lojálisabbak legyenek és e mellett ne veszítsék el a motivációjukat a sikertelen üzletkötések esetén vagy az erős tervszámok és elvárások nyomására sem.

Sales Coaching Árak: Mit Érdemes Tudni?

* sales coaching, vagyis az értékesítési coaching fontos eszköz lehet a vállalkozások számára, hogy fejlesszék értékesítési teljesítményüket és növeljék bevételeiket. Azonban sok vállalkozás számára felmerülhet a kérdés, hogy mennyibe kerül egy ilyen szolgáltatás igénybevétele.

Az árak változatosak lehetnek, és számos tényező befolyásolja őket. Az árakat általában óradíjban, csomagokban vagy projektre szabott díjakban határozzák meg. Az óradíjat befolyásolhatja a coach tapasztalata, szakértelme és hírneve, valamint az ügyfél igényei és az adott piaci helyzet.

A csomagok ára általában a coaching időtartamára és a nyújtott szolgáltatásokra épül. Ezek a csomagok lehetnek például havi vagy negyedéves retainer szerződések, amelyek magukban foglalhatnak egyéni coaching üléseket, csoportos tréningeket vagy online tanfolyamokat.

Fontos megérteni, hogy a sales coaching árak nem csak a pénzügyi befektetést jelentik, hanem a vállalkozás hosszú távú sikere és növekedése szempontjából is fontosak lehetnek. Egy tapasztalt és hatékony sales coach segítségével a vállalkozások képesek lehetnek megszerezni az értékesítési készségeket és stratégiákat, amelyek segítségével versenyelőnyhöz juthatnak a piacon és növelhetik bevételüket.

Végül, a sales coaching árak mindig az adott vállalkozás és azon céljainak, igényeinek és költségvetésének megfelelően alakulnak. Érdemes alaposan megfontolni és összehasonlítani a különböző ajánlatokat, hogy megtaláljuk azt a Sales Coachot és árképzési modellt, amely a leginkább megfelel az üzleti célok eléréséhez.

A Sales Coaching árak vagy Értékesítési Coaching árak Magyarországon


* sales coaching árak Magyarországon számos tényezőtől függően változhatnak. Íme néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek befolyásolják az árakat:

1. Szolgáltatás jellege:

 • Group coaching: A csoportos coachingok általában megfizethetőbbek, mivel a költségek a résztvevők között oszlanak meg.
 • Individual coaching: Az egyéni coaching drágább, mivel a coach személyre szabott figyelmet fordít a résztvevőre.
 • Online coaching: Az online coaching gyakran olcsóbb, mint a személyes coaching, mivel nincs szükség utazási és helyszíni költségekre.

2. A sales coach tapasztalata és szakértelme:

 • Tapasztaltabb coachok: A tapasztaltabb sales coachok általában magasabb díjakat számítanak fel.
 • Specializáció: A bizonyos iparágakban vagy területeken specializálódott sales coachok drágábbak lehetnek.

3. A program időtartama és intenzitása:

 • Rövidebb és kevésbé intenzív programok: Ezek általában olcsóbbak.
 • Hosszabb és intenzívebb programok: Ezek természetesen drágábbak lesznek.

4. A coaching szolgáltató:

 • Független coachok: A független coachok szolgáltatásai általában versenyképesebbek.

Átlagos árak Magyarországon:

 • Group coaching: 150.000 Ft – 600.000 Ft alkalmanként
 • Individual coaching: 60.000 Ft – 300.000 Ft alkalmanként
 • Online coaching: 50.000 Ft – 150.000 Ft alkalmanként
 • Sales coaching csomagok: 500.000 Ft – 2.000.000 Ft, a csomag tartalmától függően

Fontos megjegyezni, hogy ezek az árak csak tájékoztató jellegűek. A pontos árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tippek a sales coaching árak optimalizálásához:

 • Határozd meg a vállalatod igényeit: Mielőtt elkezdenél sales coachot keresni, határozd meg a vállalatod legfontosabb igényeit és céljait a sales coaching kapcsán.
 • Kérj árajánlatot több szolgáltatótól: Segít összehasonlítani az árakat, és megtalálni a legmegfelelőbb ajánlatot.
 • Érdeklődj a csomagárak felől: Sok sales coaching szolgáltató kínál kedvezményes csomagokat, amelyekkel csökkentheted a költségeket.
 • Kövesd nyomon az eredményeket: Ellenőrizd, hogy a sales coaching szolgáltatás megtérül-e, így igazolhatod a befektetett összeget.

A sales coaching hatékony módja az értékesítési csapat teljesítményének javítására és a bevételek növelésének. A fenti irányelvek segíthetnek megtalálni a vállalatod igényeinek megfelelő szolgáltatást a lehető legjobb áron.

Agilis online coaching: Egyre népszerűbb megoldás

The agile coaching egy hatékony módszer ahhoz, hogy szervezetek és egyének alkalmazkodni tudjanak a gyorsan változó körülményekhez és hatékonyabban működjenek. Az agilis coachok segítenek a csapatoknak megvalósítani az agilis elveket és módszereket, így azok rugalmasabbá, kreatívabbá és produktívabbá válhatnak.

Online Coaching ÁrakCoachLab logo Coaching Coach Coach Budapest Executive Coaching Business Coaching Sales Coaching 3 left 25%
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger

Kihívások Az Online Coaching Piacon

Bár az online coaching sok előnnyel jár, néhány kihívás is felmerülhet.

Tömeges információ és választási lehetőségek.

Az online tér túlárad információval és választási lehetőségekkel. Ezért nehéz lehet megtalálni a megfelelő coachot. A kutatás és az összehasonlítás fontos szerepet játszik a döntésben.

Az árverseny és a minőség kérdései.

Az online piacon a verseny szintén hatással van az árakra és a minőségre. Néhány coach a verseny miatt alacsonyabb árakat kínál, míg mások a minőséget helyezik előtérbe. Az egyensúly megtalálása kihívás lehet.

Hogyan találjunk online coachot?

Ha online coachingot szeretnénk igénybe venni, érdemes utánajárni a coachok tapasztalatának, szakterületének és árainak. Ehhez többek között az interneten, coaching portálokon és közösségi médiában találhatunk információkat.

Íme néhány tipp az online coach kiválasztásához:

 • Olvassa el a coach weboldalát vagy blogját, hogy többet megtudjon a tapasztalatairól és a módszereiről.
 • Nézze meg a coach referenciáit, hogy mások mit gondolnak róla.
Online Coaching Árak 2023 CoachLabCoachOnline coachCoach BudapestBusiness Health Coach_CoachLab_Angry-Manager
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • Gmail
 • Blogger

Summary

The online coaching egy hatékony módszer a személyes fejlődés és teljesítmény javítására. Az online coaching árai változók, és számos tényezőtől függnek, melyeket fent részleteztünk. Érdemes körülnézni, coachok blogjait olvasgatni, weboldalait megnézni és nem utolsó sorban beszélni a kiválasztott coachokkal, összehasonlítani az árakat… Ahogy említettem a legfontosbb, hogy a kiválasztott coachcsal vagy coachokkal célszerű beszélni mielőtt döntést hozunk, mert kiderül, hogy működne-e a kémia, szimpatikus a coach vagy sem, mert ez is sokat segít, hogy hatékony legyen a közös munka.

A Motiváció Folyamata, Fogalma és Típusai

A Motiváció Folyamata, Fogalma és Típusai

A motiváció összetett és többrétegű folyamat, amely alapvetően befolyásolja az emberi viselkedést és teljesítményt. A motiváció típusainak és elméleteinek megértése segíthet abban, hogy hatékonyabban tudjuk ösztönözni magunkat és másokat céljaink elérésére. Az egyéni és munkahelyi motiváció fokozása érdekében érdemes figyelembe venni a belső és külső motiváció különböző aspektusait, valamint a különböző motivációs elméletek tanulságait.

Motiváció a Coachingban: Az Eredményes Fejlődés Csúcsa

Motiváció a Coachingban: Az Eredményes Fejlődés Csúcsa

A motiváció a coaching egyik legfontosabb eleme, amely meghatározza az egyén vagy a csapat sikerességét és fejlődését. A motiváció növeléséhez és fenntartásához a coachoknak világos célokat kell kitűzniük, pozitív visszajelzést és elismerést kell adniuk, érdekes és kihívást jelentő feladatokat kell kijelölniük, és személyre szabott megközelítést kell alkalmazniuk.

Executive Coaching Cégeknek: A Karrierfejlesztés Csúcsa

Executive Coaching Cégeknek: A Karrierfejlesztés Csúcsa

Az executive coaching hatékony eszköz a vállalatok és vezetőik számára, hogy elérjék teljes potenciáljukat és növekedést érjenek el. Az executive coaching segít a vezetőknek fejleszteni képességeiket, növelni hatékonyságukat és hozzájárulni a vállalati célok eléréséhez. Ha szeretnéd megtapasztalni az executive coaching előnyeit, érdemes megfontolni egy tapasztalt coach bevonását.

Mental health and fantastic coaching: The path to self-improvement and a balanced life

Mental health and fantastic coaching: The path to self-improvement and a balanced life

Mental health is not an end goal, but a continuous journey. In this journey, coaching can be our compass, helping us navigate life's challenges while constantly improving ourselves.

Remember that mental health is not a selfish act, but a responsibility to ourselves and our environment. When we are mentally healthy, not only do we benefit, but we have a positive impact on our families, our workplace and society as a whole.

Coaching can be a powerful resource in this process. It can help us identify our strengths, develop our skills and realise our full potential. Whether it's stress management, building confidence or simply creating a more balanced life, coaching can support us in achieving our goals.

Climate Change and Mental Health: coaching the way to resilience and employee well-being

Climate Change and Mental Health: coaching the way to resilience and employee well-being

The challenges of climate change have a complex and multifaceted impact on our mental health and well-being as workers. As coaches, we have a unique opportunity to support our clients - whether they are individuals, managers or organisations - through this challenging time.

From addressing climate fears, eco-anxiety and environmental guilt, to building resilience and positive re-framing, to creating a climate-conscious working environment, we can provide valuable support in a range of areas. Through the coaching process, we can help our clients identify their strengths, develop coping strategies and find ways to take positive action.

Leadership well-being: balanced leadership

Leadership well-being: balanced leadership

Leadership wellbeing is not a luxury, it is essential to the success of both the individual and the organisation. Coaching can be a powerful tool in helping leaders find and maintain a balance between high performance and personal well-being.

Leadership Motivation - How Coaching helps?

Leadership Motivation - How Coaching helps?

Developing leadership motivation is a key factor in the success of organisations. Coaching can be a highly effective tool in this process, as it offers tailored solutions adapted to the individual situation and challenges of the leader. Through the coaching process, the leader can not only increase his/her motivation, but also acquire skills and attitudes that will help him/her to deal with challenges and to continuously improve in the long term.

I lost my motivation: How can coaching help?

I lost my motivation: How can coaching help?

If you feel that you have lost your motivation, coaching can be an effective tool to regain it. An individual approach and personalised support can help you rediscover your passion and sense of purpose. Contact us at CoachLab.com to work with us to restore motivation and create a successful future.

How does Coaching help?

How does Coaching help?

Coaching is much more than just advice or guidance; it is a comprehensive, personalised process for the development of individuals and organisations. Whether it is about achieving personal goals, building careers or improving relationships, coaching has a significant impact on different aspects of life and contributes to long-term success and well-being.

Reframing negative thoughts: the way to a more positive outlook

Reframing negative thoughts: the way to a more positive outlook

Reframing negative thoughts is a powerful tool that can help you develop a more positive, balanced outlook on life. This does not mean ignoring real problems or always being optimistic about everything. Rather, it is about learning to manage our thoughts in a more flexible and constructive way.

3 Amazing Ways to Understand Your Emotions Better

3 Amazing Ways to Understand Your Emotions Better

Developing emotional intelligence and resilience improves quality of life and workplace effectiveness at all levels. By better understanding and managing our emotions, we can better navigate challenging situations and build more constructive relationships with others. This approach helps us not only to react to our emotions, but also to learn from them, thereby enhancing our personal and professional growth.

The art of self-actualisation: how to achieve your dreams through coaching #1

The art of self-actualisation: how to achieve your dreams through coaching #1

The path to self-realisation is not always easy, but it is extremely rewarding. We encourage all readers to dare to dream big, set inspiring goals and begin their own journey towards self-actualisation.

CoachLab is here to support you on this journey. Our skilled coaches, proven methods and personalised approach will help you get closer to achieving your dreams and a fuller, more fulfilling life.

Executive coaching: The key to leadership success and effectiveness

Executive coaching: The key to leadership success and effectiveness

The demand for executive coaching is expected to grow in the future as companies increasingly recognise its value and managers recognise its benefits for their career and personal development. And advances in technology are opening up new ways to deliver coaching virtually and online.

Executive coaching is an effective and necessary tool for all managers and companies that want to grow and succeed in competitive markets. Whether you are an experienced or novice leader, executive coaching can help you optimise your skills and abilities to become the best leader you can be.

Why is coaching important in sales?

Why is coaching important in sales?

Personalised coaching based on a long-term and trusting relationship is extremely valuable in the sales field. It helps to develop a market-leading, outstanding sales team by bringing out the best in each salesperson, addressing their weaknesses and optimising their strengths. A coaching programme is an investment that pays off many times over in improved sales performance and increased revenues.

In summary, coaching in sales is of paramount importance in developing the skills of teams, increasing motivation and strengthening organisational culture. Companies that invest in sales coaching programmes gain a competitive advantage in the market.

Executive coaching 2024: The key to professional development in the 2024 labour market

Executive coaching 2024: The key to professional development in the 2024 labour market

If you're ready to take the next step to become a great leader, but unsure how, executive coaching is for you. Working with a coach (e.g. CoachLab ) is not just an investment in your future. It is a commitment to grow, develop and strive to be your best self. And you deserve it.

Through executive coaching, you can develop your self-awareness, discover your hidden potential and advance your career. In 2024, when the job market is changing rapidly, executive coaching is the tool that can help you not only keep up, but stay ahead of the changes.

en_USEnglish

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!