COACHING & DEVELOPMENT

Leadership development

Leadership Coaching, Executive Coaching

Personal and Business Coaching

Leadership development

 

The Executive Coaching gives middle and senior managers the opportunity to get the right feedback and develop. Finding the right balance between work and personal life. 

Health and Wellbeing

 

* Business Health Coach develops and promotes mental health. It helps build a stress-free, caring workplace culture. It supports overall well-being through proactive, personalized counseling and coaching, including online.

Coach with Coaching and CoachLab supports you, helps you to Achieve Purpose and Success.

* CoachLab's supports you to Discover your full Potential.
The potential of yourself and your team.

At CoachLab we primarily do Coaching
If necessary to achieve the goal, or if the Client requires it, we can also provide advice in partnership with the Coach and the Client.
Our clients are successful decision-making leaders who need a Coach to help them become more successful in a shorter time - with our help!
Find your ideal Coach with us!

We will help and support you, your business and your team with the right questions and agile coaching methodology

Helping to manage, eliminate and prevent stress that is developing or has already developed

New light is shed on the stumbling blocks and problems

With us you will find your own answers, individual solutions, hidden talents

To be more successful, you can develop it at CoachLab:

  • management problem solver, conflict manager
  • your communication skills
  • process organisation and time management methods
  • negotiation and presentation style
  • personal attitude...

Coach

* Coach a professional who helps the Coachee, i.e. the Client, to achieve his/her personal and professional goals. Coaching is a facilitative, supportive and motivating process in which the Coach helps helps the Client to get to know himself/herself, formulate his/her goals and supports him/her in achieving them quickly. A Coach does not give advice, but encourages the Client to think self-reflexively and to find their own solutions. A good Coach not to teach you something, but to inspire you, to inspire you, to help you become better.

Coaching

* Coaching A supportive and motivating process in which the Coach helps the Client achieve personal and professional goals more quickly. During the Coaching the Coach supports and encourages the Client to think self-reflectively, to set goals and to find solutions to their problems by asking the right questions. First and foremost, it is not advice, but a joint reflection with the Coachee, the Client, so that he or she can find his or her own way and the most effective solutions for him or her.

CoachLab's

CoachLab.hu (CoachLab's) Hungary's Leading Coaching website. CoachLab'sbusiness, Leadership, personal and/or online coaching, a talent development service. It helps organisations and individuals (Clients) by providing them with a truly personalised, measurable and scalable service. Executive Coaching regardless of industry, department or management level. CoachLab's a wide range of Coaching offers services to Individual Clients and Companies.

Leadership Development - Executive Leadership Coach

Strengthen yourself, your leadership potential and inspire your organisation. The knowledge and potential is within us, but sometimes we need a little help.

Employee Wellbeing and Health - Business Coach & Life Coach

It provides scope to improve the well-being and health of workers. It lays the foundations for a more productive yet stress-free life.

Talent & Performance - Sales & Online Coaching

Increase motivation, engagement, effectiveness and immediate performance through well-designed talent management

Change & Leadership - Change & Time Coaching

Change is constant, necessary and inevitable. Strategic transformation is critical to the success of any organisation

Fresh from

A negatív gondolatok átkeretezése: Út a pozitívabb szemlélet felé

A negatív gondolatok átkeretezése: Út a pozitívabb szemlélet felé

A negatív gondolatok átkeretezése egy hatékony eszköz, amely segíthet pozitívabb, kiegyensúlyozottabb életszemléletet kialakítani. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyjuk a valós problémákat vagy mindig optimistán tekintünk mindenre. Inkább arról van szó, hogy megtanuljuk rugalmasabban és konstruktívabban kezelni gondolatainkat.

3 Lenyűgöző Mód, Hogy Jobban Megértsd az Érzelmeidet

3 Lenyűgöző Mód, Hogy Jobban Megértsd az Érzelmeidet

Az érzelmi intelligencia és rugalmasság fejlesztése minden szinten javítja az életminőséget és a munkahelyi hatékonyságot. Az érzelmeink pontosabb megértése és kezelése révén jobban navigálhatunk a kihívásokkal teli helyzetekben, és építőbb kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal. Ez a megközelítés segít abban, hogy ne csak reagáljunk az érzelmeinkre, hanem tanuljunk is belőlük, és ezáltal növeljük személyes és szakmai növekedésünket.

Az önmegvalósítás művészete: Hogyan érheted el álmaidat coaching segítségével? #1

Az önmegvalósítás művészete: Hogyan érheted el álmaidat coaching segítségével? #1

Az önmegvalósítás útja nem mindig könnyű, de rendkívül jutalmazó. Bátorítunk minden olvasót, hogy merjen nagyot álmodni, tűzzön ki inspiráló célokat, és kezdje el saját utazását az önmegvalósítás felé.

A CoachLab itt van, hogy támogassa Önt ezen az úton. Képzett coachaink, kipróbált módszereink és személyre szabott megközelítésünk segítségével közelebb kerülhet álmai megvalósításához és egy teljesebb, kielégítőbb élet eléréséhez.

A coaching egyre népszerűbb módszer az érzelmek jobb megértésére és kezelésére

A coaching egyre népszerűbb módszer az érzelmek jobb megértésére és kezelésére

Érzéseink megértése és irányítása nagy erővel ruházhat fel minket. Amikor felismerjük és elfogadjuk őket, az érzelmek értékes útmutatók lehetnek ahelyett, hogy irányíthatatlan erőkké válnának. Ez az érzelmi tudatosság és rugalmasság lényegi vezetői készségek a turbulens világunkban. Megéri időt és erőfeszítést fordítani rá, hogy jobban megértsük az érzelmeinket.

Motiváció és Inspiráció: Hogyan Növelhetjük Csapatunk Hatékonyságát Coachinggal?

Motiváció és Inspiráció: Hogyan Növelhetjük Csapatunk Hatékonyságát Coachinggal?

A hatékonyság növelése érdekében fontos az egyéni fejlődési tervek kidolgozása, a problémamegoldás és konfliktuskezelés fejlesztése, a csapatmunka és együttműködés javítása, valamint a folyamatos tanulás és fejlődés ösztönzése. A coaching tehát nem csupán egy eszköz, hanem egy átfogó megközelítés, amely hosszú távon segít a csapatoknak és a szervezeteknek a siker elérésében.

Our Featured Coaching Sites

Executive Coaching Leadership Coaching

Executive Coaching Leadership Coaching

EXECUTIVE COACHING, VEZETŐI COACHING

Az Executive Coaching egy professzionális fejlesztési folyamat, amely kifejezetten felsővezetők számára készült. 

AIM

Teljesítmény fokozása: Az Executive Coaching segít a vezetőknek meghatározni a fejlesztendő területeket, és konkrét stratégiákat kínál a kiemelkedő eredmények eléréséhez.

Vezetői kompetenciák fejlesztése: Támogatja a vezetőkben a hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés, döntéshoztal, csapatépítés és egyéb, a sikerhez kulcsfontosságú készségek elsajátítását.

Önbizalom és önismeret növelése: Megkönnyíti, hogy a vezető feltárja rejtett erősségeit és gyengeségeit, megerősítve magabiztosságát kritikus helyzetekben.

A FOLYAMAT

Személyre szabott: A coach a vezető egyedi igényeire, erősségeire, gyengeségeire és céljaira összpontosítva formálja a coaching üléseket.

Partnerségen alapul: A coach és a vezető között bizalmi kapcsolat alakul ki, ami alapvető feltétele az őszinte és hatékony munkának.

Célorientált: A coaching folyamatot konkrét, célok köré szervezzük.

Nem terápia: Az Executive Coaching nem a személyes traumák vagy mély érzelmi problémák megoldását célozza.

Coaching Prices, Coaching Fees, Coaching Hours - CoachLab.hu 2024

Coaching Prices, Coaching Fees, Coaching Hours - CoachLab.hu 2024

The price of coaching can vary depending on a number of factors, but in general, a 60-minute coaching session can cost between HUF 15 000 and HUF 300 000.
Prices per type of coaching:
Executive coaching rates:
Business Coaching prices:
Sales Coaching prices:
Business Health Coaching Rates:
Online Coaching prices:
Life Coaching prices:
SEO Coaching prices:
Coaching-Mediation prices:
Factors affecting coaching prices

From our articles on

Vezetői coaching: A kulcs a vezetői siker és hatékonyság felé

Vezetői coaching: A kulcs a vezetői siker és hatékonyság felé

A jövőben várhatóan tovább nő az igény a vezető coachingra, mivel a vállalatok egyre inkább elismerik értékét, és a vezetők is felismerik előnyeit karrierjük és személyes fejlődésük szempontjából. A technológia fejlődése pedig új módokat nyit meg a virtuális és online coaching számára.

A vezető coaching hatékony és szükséges eszköz minden vezető és vállalat számára, amely növekedni és sikeressé válni szeretne a versenypiacokon. Akár tapasztalt, akár kezdő vezető vagy, az executive coaching segíthet optimalizálni képességeidet és készségeidet, hogy a lehető legjobb vezető lehess.

Miért fontos a coaching az értékesítésben?

Miért fontos a coaching az értékesítésben?

A személyre szabott, hosszú távú és bizalmi kapcsolaton alapuló coaching rendkívül értékes az értékesítési területen. Segít kialakítani egy piacvezető, kimagasló értékesítési csapatot azáltal, hogy a legjobbat hozza ki az egyes értékesítőkből, kezeli gyengeségeiket és optimalizálja erősségeiket. Egy ilyen coaching program befektetés, amely sokszorosan megtérül az értékesítés javuló teljesítményében és a növekvő bevételekben.

Összefoglalva, a coaching az értékesítésben kiemelt fontosságú a csapatok készségeinek fejlesztésében, motivációjának növelésében és a szervezeti kultúra erősítésében. Azok a vállalatok, amelyek befektetnek az értékesítési coaching programokba, versenyelőnyre tesznek szert a piacon.

Vezetői coaching 2024: A szakmai fejlődés kulcsa a 2024-es munkaerőpiacon

Vezetői coaching 2024: A szakmai fejlődés kulcsa a 2024-es munkaerőpiacon

Ha készen áll a következő lépésre, hogy kiváló vezető legyen, de bizonytalan a hogyanban, a vezetői coaching Önnek szól. Egy coachcsal (pl.: CoachLab )való munka nem csak a jövőjébe való befektetés. Elkötelezettség a növekedés, fejlődés és a legjobb önmaga felé törekvés mellett. És Ön ezt megérdemli.

A vezetői coaching révén fejlesztheti önismeretét, felismerheti rejtett potenciálját, és előreléphet karrierjében. Ez a befektetés nemcsak szakmai sikereket hozhat, hanem személyes elégedettséget és önbizalmat is. 2024-ben, amikor a munkaerőpiac gyorsan változik, a vezetői coaching az az eszköz, amely segíthet Önnek nemcsak lépést tartani, hanem élére állni a változásoknak.

Befogadás és Coaching

Befogadás és Coaching

A befogadás és a coaching együttes alkalmazása hatékony eszköz lehet a személyes és szervezeti fejlődés előmozdításában. Az inkluzív környezet megteremtése és a coaching technikák használata hozzájárul a jobb együttműködéshez, innovációhoz és üzleti eredményekhez. Az egyének és csapatok számára nyújtott támogatás és fejlesztés révén a befogadás és a coaching elősegíti egy sokszínű és befogadó munkahelyi kultúra kialakítását.

About us

* CoachLab's Face-to-face and/or Online, Agile, Leadership, Business Coaching services to helps Customers. Personalised Coaching, and provide opportunities for professional development. We support our customersto find their potential more efficiently and quickly.

We suppport our Clients' development with experienced, executive/leadership Coaches, professional and business experts, Coaches and personal development specialists who are active in the business world.

* we help leaders transform themselves into inspiring leaders. We help leaders to be more effective, satisfied, loyal and outperforming their teams and themselves.

We support you to achieve your goals faster.
Accept the Challenge. Reward and support yourself or your Team with a Coach!

coach coaching CoachLab coach hu online coach leadership development consulting
en_USEnglish

Pin It on Pinterest